Melissa Vermeulen

VISIE

Met mijn fotografie en films besteed ik aandacht aan jullie persoonlijke verhaal, pure emoties en de mooiste momenten. Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen en jullie liefde voor elkaar vast te leggen op beeld, om zo een herinnering te maken voor altijd.

Werkwijze:
Ik maak cinematische trouwfilms van 5-7 minuten. Naast de mooiste beelden van jullie grote dag speelt ook geluid een belangrijke rol: ik verwerk jullie geloftes, speeches en andere gesproken woorden in de film.

Het tarief voor een trouwfilm begint bij €2300,-.


Willen jullie behalve de trouwfilm nog meer herinneringen op beeld? Als extra optie kunnen jullie kiezen voor een edit van de hele ceremonie en/of een documentaire edit van +/-20 minuten.

Op de dag zelf probeer ik zoveel mogelijk op de achtergrond aanwezig te zijn. Ik film met een kleine camera, waardoor ik snel en makkelijk kan verplaatsen om alle mooie momenten vast te leggen. Geen geposeer, hooguit hier en daar een kleine aanwijzing of tip om jullie op je allermooist in beeld te brengen.

Ook beschik ik over een drone. Afhankelijk van de locatie en het weer kunnen jullie kiezen voor beelden vanuit de lucht.

Vóór de bruiloft leer ik jullie graag kennen tijdens een gezellig kennismakingsgesprek, en hoor ik graag alles over jullie mooie plannen voor de bruiloft.

Binnen 8 weken tot 10 weken na de bruiloft ontvangen jullie de film(s) op USB stick.

Naast trouwfilms maak ik verschillende andere soorten films, zoals newbornvideo's, 'save-the-date video's' en bedrijfsfilms. Meer weten? Stuur een mailtje! info@melissavermeulen.nl

TROUWEN IN HET BUITENLAND

Gaan jullie elkaar het ja-woord geven in een knus Italiaans dorpje, op een Grieks eiland, of boven op een besneeuwde berg in Oostenrijk? Misschien trouwen jullie zelfs wel buiten Europa. Ik ben gek op reizen, en ga dus graag met jullie mee om jullie bruiloft of elopement vast te leggen.

DRONE OPNAMES

Voor een extra dimensie aan jullie trouwfilm: opnames vanuit de lucht!

Mijn foto's zijn fris, kleurrijk, een tikkeltje romantisch en avontuurlijk. Ik ben altijd op zoek naar pure, echte emoties. Geen geposeer, hooguit hier en daar een kleine aanwijzing of tip om jullie op je allermooist in beeld te brengen.

Mijn stijl is het best te omschrijven als een combinatie van een zachte 'fine art' stijl met een 'documentaire-werkwijze'. Ik ben gek op mooie details en dromerige, frisse beelden. Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk op de achtergrond aanwezig te zijn om spontane momenten vast te leggen en emoties te vangen.

Vóór de bruiloft leer ik jullie graag kennen tijdens een gezellig kennismakingsgesprek, en hoor ik graag alles over jullie mooie plannen voor de bruiloft.

Binnen 8 weken na de bruiloft ontvangen jullie de foto's op USB stick. Een luxe, linnen trouwalbum behoort ook tot de mogelijkheden.
Tarieven fotografie:
Vanaf €2100,- bij 6 uur aanwezigheidElk extra uur: €125,-
 

COMBI PAKKET FOTO & FILM

Jullie kunnen mij boeken als foto – óf videograaf, maar ik bied ook een combinatie aan. Willen jullie beide? Dan kom ik samen met een fotograaf met wie ik regelmatig samenwerk (zodat we goed op elkaar ingespeeld zijn) en die een vergelijkbare stijl en werkwijze heeft. Informeer naar de mogelijkheden!

ALBUMS
Ik ontwerp luxe, linnen (trouw)albums. De albums hebben stevig lustre-papier dat beschermd is tegen vingerafdrukken en verkleuringen, en worden geleverd met een mooie bewaardoos in dezelfde kleur als het album. Jullie namen worden gedrukt op het album en op de bewaardoos.

Tijdens het kennismakingsgesprek neem ik mijn sample albums mee, zodat jullie ze ook in het echt kunnen zien.
FOTOSHOOTS
Naast bruiloften fotografeer ik graag allerlei soorten lifestyle-shoots en portretten (loveshoots, zwangerschap, newborn, families, en (zakelijke) portretten). Ik werk met natuurlijk licht en fotografeer het liefst buiten.

Mijn tarief voor een fotoshoot op een locatie naar keuze is €350,- (excl. reiskosten). Binnen 4 weken ontvangen jullie 50 bewerkte bestanden in hoge resolutie via een online galerij
NEWBORNVIDEO'S
De eerste weken met je pasgeboren baby zijn heel bijzonder, maar vliegen voorbij! Het is daarom ontzettend waardevol om de eerste momenten met je baby op film te hebben. Voor een newbornvideo kom ik bij jullie thuis langs om deze mooie momenten vast te leggen, die ik verwerk tot een video van 2 tot 3 minuten. Een prachtige herinnering, en ook erg leuk als digitaal geboortekaartje.
Tarief newbornvideo: €400,-
Opties trouwalbums
Album 1 | €325,-
- 20x20cm
- 40 bladzijden
- €25,- voor elke extra spread (2 bladzijden)
- Inclusief btw en verzendkosten
Album 2 | €395,-
- 30x30cm
- 40 bladzijden
- €25,- voor elke extra spread (2 bladzijden)
- Inclusief btw en verzendkosten