Zoeken

Turkse bruiloft: trouwen op een boot in Rotterdam

Bijgewerkt op: 10 feb. 2019

Ik ben gek op Turkse bruiloften! De warme sfeer, het heerlijke eten (oh yeah!) en lange avonden vol dans en muziek. Op Turkse feesten gaat het eigenlijk altijd goed los op de dansvloer. Dat er de hele avond wordt gedanst zorgt niet alleen voor een goede feeststemming, maar ook voor de leukste bruiloftfoto's! Als trouwfotograaf word ik daar natuurlijk heel blij van :)

Deze Turkse bruiloft was extra speciaal; Berna en Taygün trouwden namelijk op een boot. Varend door Rotterdam beloofden zij elkaar eeuwige trouw en werd de liefde gevierd. De mooie woorden van ceremoniespreekster Beau van Tintelend Trouwen maakten de ceremonie helemaal persoonlijk en bijzonder. De ondergaande zon zorgde voor een extra gouden randje aan de eerste dans van dit prachtige bruidspaar. Het uitzicht op de verlichte havenstad, vlak voor twaalf uur 's nachts en bij het licht van de maan, was de absolute kers op de taart van deze bruiloft. Magisch!

Wil je meer van mijn werk zien? Bekijk dan meer blogs! Meer weten over mijn werkwijze en tarieven, bekijk dan deze pagina of neem contact op.