Zoeken

Styled weddingshoot: African Vibes

Bijgewerkt op: 7 nov. 2018

Een heerlijke zonnige dag, een prachtige locatie, een fantastisch team van verschillende collega's uit de trouwbranche, en een knap en verliefd stel: het is de perfecte combi voor een geslaagde shoot! Een Afrikaanse weddingshoot vraagt eigenlijk maar om één specifieke locatie (oké, of ergens in Afrika zelf misschien, maar dat zat er even niet in): het Afrika museum. In dit museum in Berg en Dal kun je verschillende objecten bewonderen die vertellen over de gebruiken en gewoonten in verschillende Afrikaanse landen. Het heeft een binnen - en buitengedeelte, en in het buitenmuseum kom je meer te weten over de traditionele architectuur van vijf volkeren uit de landen Ghana, Lesotho, Mali, Kameroen en Benin. Het is de ideale locatie voor het plaatje dat we in gedachten hadden.


Voor deze shoot is Iek's Bridal aan de slag gegaan met het ontwerpen van een moderne bruidsjurk. Eentje met een open rug, hoe gaaf is dat! Phunky Roots heeft aan de look van Chastity wat African Vibes toegevoegd door middel van haar prachtige, kleurrijke sieraden. Wauw! Ook het boeket van The Bridal Blush knalt echt uit de foto's. In het boeket zijn King Protea's verwerkt: de nationale bloem van Zuid-Afrika. Ik ben echt verliefd op de combi van de groene, gele en roze kleuren. Joe draagt een pak van Tailormade Suits dat qua kleur heel mooi in het plaatje past. Ook de uitnodigingen, gemaakt door Mijn Weddingplanner, passen perfect bij het geheel. De taart van Sweet Corner Zeist maakt het helemaal af: er zijn prachtige details in verwerkt, en zelfs de King Protea komt terug! Fernanda Kipp Hairstyling & Make up zorgde ervoor dat Chastity & Joe er op hun allermooist uitzagen. Lieve allemaal: bedankt dat we samen weer zoiets moois hebben kunnen neerzetten!


Deze shoot is gepubliceerd op Girls of Honour.Wil je meer van mijn werk zien? Bekijk dan meer blogs! Meer weten over mijn werkwijze en tarieven, bekijk dan deze pagina of neem contact op.